.

Workshoppen kan hjælpe dig med at forstå hvordan B2B salget fungerer i praksis. Du får en tydelig indsigt i, hvorfor det er en god ide at bearbejde et langt større antal kundeemner end du måske ellers ville have. Derudover får du viden om, hvordan du tager den første kontakt til potentielle kunder samt en række værktøjer til at styre dialogen, når et møde med en potentiel kunde skal gennemføres. Du vil yderligere få en forståelse af, hvorfor det kan være nødvendigt at spørge efter ordren.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan, hvorfor og hvem skal du kontakte som den næste.
  • Hvordan, hvornår og hvorfor du kontakter den næste potentielle kunde
  • Hvordan og hvorfor du iscenesætter din virksomhed, din idé og mulighederne for jeres samarbejde på en sympatisk facon.
  • Hvordan og hvorfor du leder samtalen i kundens og egen interesse.
  • Hvordan og hvorfor du spørger efter "ordren" og/eller afstemmer det næste kommercielle skridt.

Efter denne workshop vil deltagerne være mere bevidste, målrettede og afklarede omkring deres salgsindsats, fordi de har opnået bevidsthed omkring salgets basale dynamik. Du har fået indsigt i hvordan B2B salg fungerer i praksis og hvordan du kan tage den første kontakt til en potentiel kunde.

Målgruppe:

Denne workshop er for dig, der har begrænset eller ingen erfaring med salg men som brænder for at blive god til det.

tilmeld

Du møder

Tom Johansen, Karrierecoach.dk

Tom har 25 års specifik og dokumentérbar erfaring med B2B salg nationalt og internationalt. Derudover har han 7 års erfaring som konsulent og underviser indenfor salg og salgsledelse. Med afsæt i hans egne erfaringer som iværksætter, er han underviser på iværksætterforløbet "Insight Out", som KarriereCoach holder for Jobcenter Aarhus.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk