.

Læringskurven er tårnhøj i Rawfactory disse dage. På tre måneder er den lille producent i Helsingør gået fra at sælge 0 til 1000 raw delikatesser om ugen og salget vokser dag for dag.

”Vi har skulle lære det hele forfra. Tilladelser, økomærkning, fakturering. Vi bygger mens vi flyver”, fortæller stifter Mette Ingrisch, der lynhurtigt har fået sine rawfood-baserede godbidder på hylderne hos både Mad & Vin, Ilse Jacobsen og på adskillige cafeer.

Rawfactory

Mentorforløb
Mette har for nylig fået en mentor gennem Helsingør Kommunes mentorprogram, som Iværksætterhusets Susanne Krogh Petersen står bag, og blev i den forbindelse spurgt om, hvad hun er bedst til?

”Kundekontakt og salg – det er jeg lidt overrasket over,” svarede Mette. ”Og naturligvis at kombinere de rigtige ingredienser, så smag og kvalitet er helt i top”.

Next step
Rawfactory står overfor en stejl vækstkurve. Og en af de største udfordring for Mette bliver at bevare en god balance mellem forretning og familieliv, samt at holde fokus på kvalitet hele vejen igennem.

”Vi har indtil videre bare løst problemerne, når de kom, og taget de chancer vi fik. Nu vil vi gerne styre det hele lidt mere, så vi kommer de rigtige steder hen med vores forretning. Både Iværksætterhuset og Helsingør Kommune har hjulpet os med at komme rigtig fra start, og det er meget trygt at vide, at de også er der i den næste fase,” siger Mette.

Mere info om Rawfactory her: http://www.rawfactory.info/