.

Laeskedrik_kombucha

Der sker rigtig meget på madscenen i hovedstaden lige nu og derfor har vi under overskriften ”Succes som madiværksætter” lavet 3 forløb, hvor vi på den ene side kigger på, hvad der skal til for at lave stærke madkoncepter og på den anden (og lidt mere tørre) side regler og økonomi. Hele festen er arrangeret i samarbejde med Nordic Food Works, der er eksperter på forretningsudvikling inden for fødevarer og madkultur.

Folkene bag Æblerov, Læsk Kombucha, Bevi Bevi, Letz Sushi, RebelFood og Kitchen Collective delte deres startuperfaringer. Her er et sammenkog af deres anbefalinger:

  • Find dit fokus og hold fast – lad være med at lave alt muligt andet, end det du brænder for
  • Start småt og test dit koncept af, inden du laver de store investeringer – der er masser af muligheder for at afprøve
  • Vær åben og del din idé fra start – det giver dig muligheder, som du ikke havde regnet med
  • Få styr på dine tal – tørt men nødvendigt

Hvis du er interesseret i madiværksætteri, så følg med:

CPH Food Space – co-working space for madiværksættere i Kødbyen i København

Kitchen Collective – bl.a. delekøkken, hvor du kan afprøve dine kulinariske idéer

CPH Food Network gruppe på FB – netværk for madiværksættere


Vil du høre mere om dine muligheder som madiværksætter, så kontakt Anne Handlos, der er har rådgivet flere madiværksættere. Hun kan kontaktes her.