.

Workshoppen bliver afholdt af en af Danmarks førende Kickstarter eksperter, Alexander Morabbi Wulsch som har lavet mange crowdfunding kampagner, inkl. 4 til sin egen virksomhed. Alexander gennemgår hvordan du laver en succesfuld crowdfunding kampagne i 2019. Alle de vigtige værktøjer og redskaber gennemgås, og Alex deler ud af 3 års erfaring med crowdfunding platformene Kickstarter og Indiegogo.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad er crowdfunding?
  • Hvordan finansierer man en virksomhed med crowdfunding?
  • Eksempler på gode kampagner
  • Kriterier for gode kampagner
  • Tips og tricks til success med crowdfunding
  • Kom i gang med crowdfunding
  • Hvad gør du efter crowdfunding
Når du går fra denne workshop vil du have en grundlæggende forståelse for hvordan startups kan financieres med crowdfunding. Du vil have en dybegående forståelse for hvad reward-basered crowdfunding på Kickstarter og Indiegogo er. Du vil have de vigtigste værktøjer, tips og tricks til at lave en succesfuld crowdfunding kampagne der rejser et størt beløb til din virksomhed. Vi gennemgår også eksempler på gode og dårlige kampagner, og lærer hvad der kendetegner de virkelig gode.

Målgruppe:

Denne workshop er relevant for iværksættere der producerer et fysisk consumer good. Gerne mellem 100-5.000 kroner retailpris. Prototype skal være færdig

tilmeld

Du møder

Alexander Morabbi Wulsch

Alexander Morabbi Wulsch er stifter af SOLOSOCKS og Nordic Social. Han specialiserer sig i finansiering af startups, e-commerce, digital marketing og crowdfunding. Han har hjulpet flere danske virksomheder med Kickstarter kampagner og har været med til at rejse mange millioner på platformen.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk.