.

De arbejder med skrænt og kystsikring. En aktivitet, der normalt kræver store maskiner ind gennem folks haver, men som med Pouls simple opfindelse blot kræver at der trækkes en trykluftslange fra gaden til arbejdsstedet. Det betyder både at skrænten sikres hurtigere og billigere, samt at der ikke sker skader på fx beplantning og græsplæner, som når de store maskiner skal igennem.

HIPIHs Susanne Krogh Petersen er konsulent for Poul Sørensen og Dansk Vandsikring, og hun fortæller følgende om samarbejdet:

”Da Poul henvendte sig til os var det med en hjemmelavet brochure i hånden – han ville gerne have flere kunder. Dem han allerede havde haft var glade, men der var lidt længere mellem de nye. Poul tog kontakt til en grafiker, fik lavet nye tekster med fokus på kundens udbytte i stedet for på de tekniske specifikationer ved den metode han brugte - og efter nogle måneder stod han med en hjemmeside, en ny brochure og rigtig gode fotos af sit arbejde.”

Det har været en investering, men ifølge Poul har den været det hele værd:

”Det er helt fantastisk, vi har fået mange nye opgaver – min lille virksomhed vokser dag for dag. Jeg er håndværker og tænker slet ikke i billeder og reklame, jeg vil bare gerne løse opgaven godt. Men jeg kan jo se, at det gør en kæmpe forskel for de kunder, som ikke kender mig, at mit materiale er indbydende og til at forstå.”

Poul er nu gået i gang med at inddrage sine sønner i virksomheden og målet er, at de skal overtage med tiden. Tænk hvad et godt billede kan gøre af forskel.

bro

Læs mere på http://www.dansk-vandsikring.dk/