.

På denne workshop får du et overblik over hvilke processer, der er vigtige, når du skal ansætte en ny medarbejder. At ansætte den første medarbejder er en kæmpe beslutning, som kan have stor betydning for din virksomhed - både socialt og økonomisk - og netop derfor er det vigtigt, at du har gjort dig en række overvejelser inden. Du får viden om hvilken værdi en ny medarbejder kan have for dig og din virksomhed samt en række praktiske værktøjer, som kan bruges i ansættelsesprocessen.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Det strategiske grundlag for beslutningen om ansættelse
  • Det økonomiske grundlag for ansættelse
  • Arbejdsprocesser og virksomhedens opgaver
  • Ansvarsfordeling mellem medarbejderne
  • Den nye medarbejders ansvarsområder

Efter workshoppen har du kendskab til de vigtige beslutninger, der opstår, inden du ansætter den første medarbejder. Du har fået et indblik i, hvilken værdi en ny medarbejder kan og skal generere for, at det giver mening for din virksomhed. Derudover får du også viden om, alternativer til ansættelse og hvilken økonomi de forskellige engagementer indebærer. Endelig får du en række værktøjer til den egentlige ansættelse - såsom jobannonce, stillingsbeskrivelse og kontrakt- og forsikringsforhold.

Målgruppe:

Dig der ønsker at ansætte en den første medarbejder.

Du møder

Nina Marie W. Asmussen, erhvervsrådgiver og erhvervscoach, Københavns Erhvervshus

Nina W. Asmussen (Kopi)

Nina er selv iværksætter og har flere succesfulde virksomheder og projekter bag sig. Ninas speciale er, at finde og omsætte den gode ide til handling. At identificere den rigtige strategi, at identificere de handlinger, der implementerer strategierne. Udgangspunktet for Nina er hendes kreative og flittige tilgang til enhver opgave.

Nina er ligeledes en meget dreven karriererådgiver og været ansvarlig for at udvikle metoder og kursusforløb, der har givet hundredvis af akademikere mod, retning og målsætning til at forfølge deres drømmekarriere. Nina har også selv haft den mere traditionel ledelseskarriere fra advokat til virksomhedsejer, hvor rekruttering og ledelsesansvar har været dagligdagen.
Nina er advokat, MBA, ICI coach, ICI erhvervscoach og mentaltræner.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk