.

Workshoppen giver dig en praktisk tilgang til salg og kundekontakt. Vi skal arbejde med, hvordan du skaber værdi for dine kunder, hvad du skal sige, og hvordan du skal gribe det an. Du bliver trænet i forskellige salgssituationer og får værktøjer, som vil sætte dig i stand til at fokusere på de aktiviteter og indsatser, som er afgørende for, at du får en god og frugtbar dialog med kunderne. Kort sagt: Du er klar til at kontakte dine første kunder med friske øjne.

Workshoppen kommer rundt om:

• Grundlæggende praktik om det personlige salg
• Salgstype – hvilken type er du?
• EFU modellen - værdiskabelse
• Elevatortalen
• Forberedelse af salgstalen – argumentation og indvendinger
• Salgstræning

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, som ikke tidligere har beskæftiget sig med salg, samt for dig, som gerne vil have genopfrisket salgstalen.

Du møder

Flemming Troelsen, vækstkonsulent, Væksthus Hovedstadsregionen

Flemming er uddannet i detailbranchen og har en CBA fra AVT Business School. Han har stor erfaring med salg, marketing og branding fra mange år som landechef for en række internationale virksomheder og desuden som selvstændig rådgiver for mindre virksomheder, hvor han har bidraget til etablering og udvikling. Han har desuden selv haft hånden på kogepladen som iværksætter og virksomhedsejer.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk