.

Efter workshoppen er du i stand til at skabe en klar salgsstrategi for din virksomhed. Du har fået et overblik over salgsmål, planlægning af salg og afklaring af din målgruppe. Derudover har du fået en række værktøjer, der kan hjælpe dig til at bryde igennem til markedet med ny energi og undgå, at du lader dine indre begrænsninger stoppe dig.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Afklaring af væsentligste forhindringer i salg og en metode til at overkomme dem
  • Visionen for din virksomhed og hvordan du bryder rammerne
  • Salgsplan – Hvordan du finder de rigtige mål for dit salg
  • Målgruppen – hvor skal du starte?
  • Kontrakten med dig selv

Målgruppe:

Workshoppen er for dig der eventuelt har deltaget på første workshop i salgsforløbet og er klar til at arbejde videre. Du har en ide eller en forretning men ønsker at opnå viden og blive mere specifik i dit salg – så du får et skub i den rigtige retning

tilmeld

Du møder

Sussi Kristine Abildgaard ejer af Rapohr

Sussi Kristine Abildgaard har +10 års erfaring som Bid Manager og Teamleder af bid teams hos PwC, KPMG og Accenture. I dag underviser og coacher hun topledere og konsulenter i salg, præsentationsteknik, storytelling og salgsbudskaber. Sussi er cand.comm, certificeret life & business coach og ejer af konsulentfirmaet Rapohr.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk