.

Derfor er MailChimp smart

MailChimp er en online service, som man du bruge til email-marketing. Du kan bruge det til at sende e nyhedsbreve til dine abonnenter. Og det er en god ide at kende til MailChimp fordi nyhedsbreve er den kanal af alle markedsføringskanaler, der giver den bedste ”return on investment” i forhold til andre kanaler. Du skal bruge tid på at skrive tekster og udvælge nogle gode billeder, men det er meget billigere at udsende i forhold til eksempelvis facebook annoncering. En anden fordel er at du selv ejer din liste med abonnenter i modsætning til eksempelvis facebook, hvor du hele tiden er afhængig af deres algoritmer.

Mailchimp giver dig data

Når du har udsendt dit nyhedsbrev med MailChimp eller et andet system til at styre nyhedsbreve, så får du en masse data. Du kan se præcis, hvad dine modtagere har klikket på og hvor mange, der eksempelvis har klikket sig videre og købt en vare. På den måde kan du hele tiden optimere dit indhold, så du bliver bedre og bedre til at sende indhold, der er relevant for dine modtagere.

Mailchimp er en af det største - og det er en fordel

Fordi MailChimp er så etableret, er der nu rigtigt mange - også i Danmark, der kan rådgive dig på dansk og så er det muligt at koble MailChimp sammen med rigtigt mange andre systemer. Så hvis du eksempelvis ønsker at tracke til din webshop er det muligt koble den sammen med langt de fleste systemer som eksempelvis Shopify eller WooCommerce. Du kan også koble din MailChimp sammen med sociale medier som eksempelvis Instagram eller facebook.

Du kan læse mere om MailChimp og få gode guides her:

MailChimp guides

Brug MailChimp data til at lave mere effektive Facebook annoncer

Sådan designer du en email i MailChimp

Eksempler på gode nyhedsbreve