.

Speedrådgivning er for dig, der har brug for at få svar på konkrete spørgsmål om opstart og drift af din virksomhed. Du kan »speed-date« erfarne specialister inden for eksempelvis skatteforhold, web, forretningsudvikling, jura og markedsføring. Alt sammen helt gratis, naturligvis.

Mød eksperter inden for:

  • Jura: Hvilke fordele og ulemper har de forskellige virksomhedsformer? Hvad indeholder et stiftelsesdokument? Hvad skal en kontrakt indeholde?
  • Revision og regnskab: Kan jeg selv lave mit regnskab og min bogføring? Hvordan får jeg udnyttet mine fradragsmuligheder? Hvad siger loven om fakturering og bilag? Hvordan afregner jeg moms og told?
  • Salg og markedsføring: Hvordan når jeg ud til mine kunder og booster mit salg? Hvilke medier og salgskanaler skal jeg brug, og hvor får jeg mest ud af min tid og mine marketingkroner?
  • Ide- og forretningsudvikling: Hvordan tjener jeg penge på min ide? Hvordan får jeg min ide testet ift. markedet? Hvordan kommer jeg videre fra ide til handling.

Forbered dig godt

Du får cirka 15 minutter hos de rådgivere, du vælger - få mest ud af tiden og forbered dig godt! Der er ikke nogen fælles indledning på arrangementet, og vi tildeler pladser hos rådgiverne efter først-til-mølle princippet.

Du møder

Susanne Krogh Petersen, Iværksætterkonsulent

Susanne Krogh Petersen

Susanne har mange års erfaring som iværksætterrådgiver og underviser, både i den offentlige erhvervsservice og i egen konsulentvirksomhed. Hun har desuden arbejdet med iværksætternes politiske vilkår hos Dansk Industri. Derudover har hun etableret en socialøkonomisk virksomhed. Læs mere om Susanne her.

Susanne Krogh Petersen
tlf. 30108096 / skp@vhhr.dk