.

Skal du finde ekstern finansiering er ordentlig forberedelse alfa omega. Workshoppen giver dig overblik over finansieringsmulighederne hos banker, professionelle investorer (business angels, venture fonde), via crowdfunding, leasing og factoring. Vi kigger på, hvad du kan gøre for at finansiere din virksomheds vækst igennem kunder, samarbejdspartnere og leverandører, og du får værktøjer til at udarbejde en finansieringsplan

Workshoppen kommer rundt om:

  • Fordele og ulemper ved forskellige finansieringsformer - banker, investorer, leasing, factoring, crowdfunding, m.m.
  • Finansieringsplanen - hvad er det og hvordan arbejder du med den?
  • Intro. til budgetmodel
  • Arbejde med din handlings- og finansieringsplan.

Efter workshoppen har du en forståelse af, hvilke finanseringsformer der findes samt hvordan du kan udarbejde en finansieringsplan.

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, som vil have overblik over tilgængelige finansieringsmuligheder og viden om, hvordan du søger og opnår finansiering.

tilmeld

Du møder

Dragan Milic, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Dragan rådgiver inden for forretningsplanudvikling, finansiering, salg og etablering af advisory boards. Han er selv iværksætter (konsulentydelser/agentur) og har en baggrund inden for økonomi og handel. Dragan har etableret Advisory Board Emnebank, som er et tilbud om gratis og professionel sparring til iværksættere med vækstpotentiale. Københavns Erhvervshus er officiel partner med Danish Business Angels investorgruppen.

Du møder

Stig Sørensen, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Stig Sørensen (Kopi)

Stig har arbejdet med udvikling, markedsanalyser, salg og markedsføring i både den internationale lægemiddelindustri og i it-branchen. Gennem de sidste syv år har han været erhvervsrådgiver med fokus på iværksætteri, forretningsudvikling og early warning.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk