.

Frederikke hjælper med at facilitere og afholde iværksætterworkshops på HIP og i Københavns Erhvervshus. Derudover arbejder hun med tiltrækning og fastholdelse af internationale talenter.

Hun hjælper med at facilitere HIP workshops ved at holde informationsoplæg, sikre indsamling af nødvendige EU-papirer samt håndtering af dokumenter og data. Derudover arbejder hun også med iværksætterworkshops i Københavns Erhvervshus. Foruden iværksætterdelen sidder hun også med Erhvervshusets internationale afdeling, hvor hun arbejder med karriereprogrammer for internationale talenter og studerende.

Baggrund

Frederikke har en bachelor i virksomhedskommunikation, europæiske studier og engelsk fra CBS, og læser nu sin kandidat på RUC i globale studier og forvaltning. I forbindelse med sin kandidat, har hun været i praktik hos Innovation Centre Denmark i Israel i 6 måneder, hvor hun har fået erfaring med iværksætteri og innovation. Gennem sit arbejde hos Københavns Erhvervshus har hun også fået indblik i forskellige brancher på arbejdsmarkedet samt erfaring med administrativt arbejde og datahåndtering.

Kontaktoplysninger

Frederikke Tougaard Ørnsholt

Mobil: 24647287

Email: jt6y@kk.dk