.

Efter workshoppen vil du være afklaret med fordelene og ulemperne ved at være freelancer på heltid. Du vil have opdateret viden om vigtigheden af den mentale indstilling, det kræver for at lykkes med iværksætteri. Du vil derudover også få indsigt i, hvordan du brander dig selv og din virksomhed. Ydermere vil du også have et overblik over hvordan du prioriterer din ”salgstid” (traditionelt salg og ’social selling’).

Workshoppen kommer rundt om:

  • Trends om fremtiden som freelancer
  • Personlige drivkræfter, den vigtigste motivation til at lykkes som freelancer
  • Selvstændig freelancer kontra lønmodtager, fordeler og ulemper
  • Hvordan arbejder jeg med personlig branding?
  • Hvordan sælger jeg bedst: traditionelt salg eller via sociale medier?
  • Vigtige forskelle på kunder - det private marked kontra business to business

Målgruppe:

Workshoppen er for dig som overvejer at starte op, som arbejder på deltid og vil over på fuldtid, eller dig der allerede er freelancer men som ønsker inspiration til at komme videre.

tilmeld

Du møder

Andreas Borg, Management konsulent og freelancer, Social IQ Academy.com

Andreas Borg, Social IQ Academy.com, arbejder som Management Konsulent og har været freelancer siden 2007. Andreas har opstartet 3 virksomheder. Derudover bruger han LinkedIn og hjemmesiden aktivt i markedsføring. Andreas faciliteret workshops og forandringsprocesser for mere end 15 store virksomheder i Storkøbenhavn og undervist mere end 300 ledere på offentlig lederuddannelse. Andreas har Indgående kendskab til hvordan ens personlighed bidrager til succes som freelancer. Læs mere på: www.socialiqacademy.com

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk