.

Skipper fisk

De sidste mange år har Martin Lund levet af at sælge fisk, som han køber direkte på fiskeauktionerne rundt omkring i landet. Først røgvarer, siden en fiskebil med friske fisk. Kundekredsen har udviklet sig fornuftigt over årene, i takt med, at rygtet om friske varer i høj kvalitet til kun lidt over supermarkedernes priser, har spredt sig.

Men nu har skipperen bag besluttet sig for, at der skal mere damp på kutteren. Hvilket fører til en lang række spørgsmål – for hvordan vækster man lige en god, men lille forretning, hvor man selv er den primære drivkraft? Skipper Fisk er gået online.

"Iværksætterhuset har hjulpet med sparring inden for købmandsskab og e-handel. Både omkring hvordan jeg kan videreudvikle hjemmesiden, og promovere virksomheden. Og om, hvordan jeg får medarbejdere og styrer økonomien. Der har jeg hentet nogle virkelige guldkorn".

Om Skipper Fisk
Skipper Fisk er stiftet i 2009 af Martin Lund, Glostrup.

Firmaet leverer fersk fisk til det meste af landet inden for 48 timer, og besøger omkring 200 virksomheder med fiskebilen i en treugers cyklus. Der leveres til både private, virksomheder og restauranter. Størstedelen af de fisk, firmaet sælger, er håndskårne og kommer fra Vesterhavet.

www.skipperfisk.dk