.

Hundens bedste ven

Når man bruger udtrykket ”et hundeliv” om dårlige forhold, så er det i hvert fald ikke hunde, der har været forbi Christina Højgaard man tænker på. Hun har så længe hun kan huske været pot og pande med vores firbenede bedste venner, og dén passion danner baggrund for hendes firma, der som primært produkt tilbyder individualiseret træning af hunde.

I opstartsfasen fik hun kontakt til Helle Rindal fra HIP Iværksætterhuset.

"Hjælpen fra Iværksætterhuset har betydet rigtig meget, og været rigtig inspirerende. Helle er ikke til at slå ud – man kan ikke andet end at tro på det, også hvis man er lidt nede. Jeg kan f.eks. godt blive slået ud af det, når en konkurrent stjæler mine ideer. Så tænker jeg, om jeg er god nok – også selv om jeg udstråler, at jeg ikke er til at skyde igennem."

Om Det Gode Hundeliv
Christina Højgaard lancerede sin hjemmeside i 2013, og i marts 2015 var hun klar til at gøre det til et rigtigt firma, med base i Birkerød.

Det Gode Hundeliv tilbyder en række individualiserede træningskurser for hunde og deres ejere. Christina Højgaard holder også foredrag, skriver på en bog, arrangerer fællesture, hundeevents og tilbyder lodging for hunde.

www.detgodehundeliv.dk