.

Er din virksomhed allerede hoppet på Instagram-bølgen, eller overvejer du det? Så er denne workshop den perfekte kick-start til dig. Vi går i dybden med brugen af Instagram ud fra et iværksætterperspektiv og du får et indgående kendskab til mediets muligheder og begrænsninger. Du får konkret inspiration til, hvordan du kan gå hjem og arbejde strategisk med Instagram og begynde at skabe engagerende og levende virksomhedshistorier med en høj billedkvalitet, der aktivt engagerer slutbrugerne. Vi bruger 2 af virksomhederne, der deltager på workshop, som case-eksempler.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Instagram introduktion med gennemgang af vigtige funktioner (bio-profil, hashtags, Direct Message m.fl) til hvordan du kan bruge det aktivt til at profilere din virksomhed.

  • Strategiske overvejelser i forhold til din virksomheds tilstedeværelse på Instagram

  • Hvordan udfolder man sit brand ved brugen af Stories & Highlights

  • Content strategi både for feedet og Stories

  • Målgruppeovervejelse

  • KPI (measures) - hvordan måler du resultaterne?

  • Brugernes adfærd på Instagram

  • Key take-aways

Efter workshoppen kan du gå tilbage på kontoret og begynde at arbejde strategisk med Instagram og du har fået konkrete tips til, hvordan du i praksis kan udfolde dine brandhistorier på platformen.

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, der enten overvejer at åbne en Instagram konto eller allerede er i gang, men har brug for en strategisk retning til at udfolde din virksomheds services eller produkter gennem brugen af billeder.

tilmeld

Du møder

Mette Willert

Mette Willert er selvstændig Content Strategist, Visual Storyteller, & Influencer.  Hun rådgiver brands om brugen af Instagram, såvel som hun afholder foto-workshops og arbejder som influencer, når der er et brand match. Hun har mere end 5 års erfaring som Content Manager fra DSB Social Media afdeling, hvor hun arbejdede frem til januar 2018.  Ved siden af driver hun den populære Instagram-konto Littlemycph, der med sine stilrene billeder har fokus på arkitektur og byliv. Hun har mere end 42.000 følgere.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk