.

På denne workshop vil der blive samlet op på det, der blev gennemgået på del 1. Workshoppen vil være en blanding af oplæg og øvelser. Det er derfor vigtig, at deltagerne møder forberedte op.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Recap af første del (obs. du skal deltage på del 1)
  • Generelle refleksioner og opsamling på kaffemøder
  • Etablering af nye kaffemøder
  • Deltagernes forberedte elevatortaler
  • Refleksioner, næste skridt og evaluering
  • Den varme stol

Efter workshoppen er du blevet klogere på dit eget netværk i forhold til opbygning af din virksomhedsdrøm. Du får nogle konkrete værktøjer til, hvordan du selv bidrager positivt i netværk, udvider dit nuværende og får udbytte af dit arbejde med målrettet relationsopbygning. Du bliver rustet til fremadrettede at kunne pleje og udvide et stærkt netværk.


Målgruppe:

Der stilles ikke som sådan nogle krav til, hvor langt den enkelte iværksætter er kommet, men en allerede eksisterende virksomhed eller en nogenlunde udviklede forretningside vil give det bedste udgangspunkt. I hvert fald er det vigtigt, at iværksætteren har gjort sig nogle refleksioner over egen situation. Det er vigtigt at understrege, at deltagerne, i noget højere grad end ved de øvrige workshops, kommer til aktivt at drive workshoppen. Med andre ord vil det ikke være oplægsholder, som styrer dagsordenen hele vejen igennem – størstedelen af workshoppen kører på iværksætterens initiativ. Så workshoppen er for iværksætteren, der har lyst til aktivt selv at skabe relationer og udvide sit netværk.

Du møder

Mette Dahl Juelner, Rådgiver og ejer, BizBuddy ApS

Mette Dahl Juelner fra BizBuddy ApS har tidligere arbejdet som marketingchef hos TV2 og været mediaplanlægger hos OMD A/S. Derudover har hun salgserfaring fra mediebranchen, og hun har gennem en årrække vejledt små og mellemstore virksomhedsejere i forretningsudvikling. Nu driver hun sin egen virksomhed, BizBuddy, hvor hun rådgiver i PR, kommunikation, forretningsudvikling og service. Mette har blandt andet en Mastergrad i Oplevelsesledelse fra RUC. Hun er en rutineret underviser, facilitator og oplægsholder.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk