.

Hvilken virksomhedsform skal jeg vælge? Det kan være svært at få overblik over hvilken virksomhedsform du skal vælge og mange iværksætterselskaber bliver tvangsopløst, fordi de ikke kender de forpligtelser, der følger med. Og valget mellem iværksætterselskab og enkeltmandsvirksomhed kan være svært.

I denne korte video fra Skattestyrelsen møder du tre iværksættere, som alle har valgt forskellige virksomhedsformer. De fortæller om deres forskellige erfaringer og overvejelser omkring deres valg, hvilket kan give dig et personligt indblik i det at være iværksætter, og hvilke overvejelser andre iværksættere har haft.

Skattestyrelsen har desuden oprettet et site, hvor du som iværksætter kan få et overblik over, hvordan du vælger den virksomhedsform, der passer bedst til dit behov. På sitet kan du se flere videoer og læse mere om at have et iværksætterselskab eller en enkeltmandsvirksomhed.

Læs mere på www.skat.dk/iværksæt

Hvis du vil vide mere, kan du også se menuen i højre side, hvor vi har samlet en række værktøjer, som også kan hjælpe dig til at finde den rigtige virksomhedsform.