.

Denne workshop giver dig inspiration og hjælper dig til at træffe de rigtige beslutninger i din process. Du får indsigt i hvorfor du gør som du gør - og hvad der giver mening for dig. Denne workshop giver dig mulighed for at se på din situation med friske øjne

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad vil du gerne opnå, forandre eller påvirke? Hvad driver dig?
  • Hvor kommer din energi fra? Hvad er din inspirationskilde og vigtigste dynamo?
  • Hvordan træffer du beslutninger - hvilken del af hjernen lytter du oftest til? Mavefornemmelse eller grundig overvejelse?
  • Får du effektueret din forretningside eller er du gået i stå? Handler det om vaner og adfærd, lytte til dine første indskydelser eller om at turde begå fejl?
  • Vil du gøre alting selv? Hvad siger dit personlige bagland, har du et godt team eller bruger du netværk, der kan hjælpe dig med at få tingene gjort?

Målgruppe:

Potentielle iværksættere, som vil finde, udforske og anspore den indre motivatio og virkelyst. Herudover er workshoppen også henvendt igangværende startups, som ønsker at få fornyet energi og booste deres personlige drivkraft og incitament til at fortsætte. Workshoppen er også meget relevant for Iværksættere, som vil arbejde bevidst med work/life-balancen.

tilmeld

Du møder

René Larsen, konsulent, Københavns Erhvervshus

René Larsen (Kopi)

Rene er oprindelig uddannet grafisk designer. Han har i mere end 15 år arbejdet med 1:1-sparring og coaching af iværksættere med fokus på forretningsudvikling, markedsføring og kommunikation. René er optaget af at skærpe bevidstheden om ”den hele iværksætter”- nødvendigheden af at fokusere på motivation, personlige ressourcer og teamwork ligestillet med faglige, tekniske og forretningsmæssige egenskaber.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk