.

Oplever du, at mentale barrierer bremser din udvikling som iværksætter? På denne workshop lærer du at arbejde med din motivation, inspiration og intention, så du lettere kan omsætte dine ideer til handling og blive en mere helstøbt iværksætter.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad vil du gerne opnå, forandre eller påvirke? Hvad driver dig?
  • Hvor kommer din energi fra? Hvad er din inspirationskilde og vigtigste dynamo?
  • Hvordan træffer du beslutninger - hvilken del af hjernen lytter du oftest til?
  • Får du effektueret din forretningside eller er du gået i stå? Handler det om vaner og adfærd, om at lytte til dine første indskydelser eller om at turde begå fejl?
  • Vil du gøre alting selv? Hvad siger dit personlige bagland, har du et godt team eller bruger du netværk, der kan hjælpe dig med at få tingene gjort?

Målgruppe:

Potentielle iværksættere, som vil finde, udforske og anspore den indre motivation og virkelyst. Herudover er workshoppen også henvendt igangværende startups, som ønsker at få fornyet energi, booste deres personlige drivkraft og motivation til at fortsætte. Workshoppen er også relevant for iværksættere, som vil arbejde bevidst med work/life-balancen.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

René Larsen, konsulent, Københavns Erhvervshus

Rene er oprindelig uddannet grafisk designer. Han har i mere end 15 år arbejdet med 1:1-sparring og coaching af iværksættere med fokus på forretningsudvikling, markedsføring og kommunikation. René er optaget af at skærpe bevidstheden om ”den hele iværksætter”- nødvendigheden af at fokusere på motivation, personlige ressourcer og teamwork ligestillet med faglige, tekniske og forretningsmæssige egenskaber.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk