.

Branding drejer sig om at få andre til at elske din virksomhed. Men hvad er branding og hvordan skruer du et godt brand sammen, som flytter din virksomhed til at være en blandt mange til at være den der udskiller sig som den foretrukne? Workshoppen bygger blandt andet på ”A Little Book about Branding – How to make people Love Your Start Up”, som blandt andet er skrevet af workshoppens oplægsholder Mette Sandgaard.

Efter workshoppen har du viden om brands og det at skabe et brand. Du har derudover fået inspiration til hvordan. Samtidig har du fået en række værktøjer om emnet – herunder en teoretisk model til at arbejde med (pixibog om emnet).


Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad er branding
  • Hvorfor branding
  • Hvordan bygger man et stærkt brand
  • Brand identitet (DNA)
  • Brand promise – say who you are
  • Brand loyalty – show who you are
  • Brand dominance – grow who you are

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, som ønsker at sælge på tværs af landegrænser og på sigt blive et globalt brand.

tilmeld

Du møder

Mette Sandgaard, Væksthus Hovedstadsregionen

Mette Sandgaard er konsulent i VHHR og har sit speciale indenfor tech og digitalisering.

Mette kender til udfordringerne i startups og har et skarpt blik for, hvordan digitale løsninger kan blive en strategisk del af din vækstplan, styrke din forretningside eller booste en allerede eksisterende virksomhed.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk