.

Greater Copenhagen Food Startup inviterer sammen med CPH Food Space til kick-off på vores populære workshops og acceleratorprogram særligt for startups inden for mad.

Eftermiddagen giver et indblik i nogle af mulighederne, udfordringerne og succeskriterierne på mad- og fødevareområdet, som vi ser det lige nu.

Og der er selvfølgelig god mulighed for at netværke med andre iværksættere og smage sig igennem serveringer fra nogle af madscenens nye stjerner: Tatar, RUS og Banana CPH.

Bliv klogere på:

  • TATAR et nystartet og nyskabende gastronomisk koncept. Mød Olivier Geppel, iværksætteren bag, der med stor kærlighed til gode råvarer og en god portion forretningssnilde har udviklet et street food koncept, til en og snart to butikker og lige om lidt er på vej ud i detailhandlen.
  • Fødevaretrends 2018. Få et bud på de trends, som er med til at ændre fødevareforbrugerens adfærd nu og i de kommende år. Trends der skaber nye forretningsmuligheder og huller i markedet for nye produkt- og madkoncepter.

  • Hvordan ser fødevaremarkedets nye vindere nu? Hvilke udfordringer møder madiværksættere på vejen fra idé til bæredygtig forretning, hvad bør man have fokus på, og hvad kendetegner markedets vindere? Hør Martin Bregnballes bud, baseret på erfaring fra bl.a. Meyers, Nestlé, iværksættervirksomheder og forretningsrådgivning.

Derudover introducerer vi dig til de efterfølgende workshops og acceleratorprogram.

Og vil du sikre dig en plads på forårets workshoppakke allerede nu, kan du læse mere og tilmelde dig her.

Du møder

Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Væksthus Hovedstadsregionen, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Det er os, du kommer til at møde + en masse succesfulde madiværksættere.

Læs mere om Food Startup.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond.