.

På denne workshop lærer du at tænke hele vejen rundt om din forretning. Målet med workshoppen er at gøre dig i stand til at designe, udvikle og teste en bæredygtig forretningsmodel ud fra din forretningside ved hjælp af Business Model Canvas. Du får stillet skarpt på, hvad virksomheden skal leve af, hvad der skal sælges, hvordan og til hvem.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Introduktion til begrebet forretningsmodel
  • Gennemgang af den bæredygtige forretningsmodel: Hvordan skaber dit produkt/din ydelse værdi for kunden, og hvordan tjener du penge på det?
  • Introduktion til Business Model Canvas: Intuitivt udviklingsværktøj til at forstå, designe og differentiere en forretningsmodel
  • Konkret brug af Business Model Canvas: Øvelse i grupper (fokus på værditilbud, marked, kunder, aktiviteter og organisering)
  • Introduktion til at arbejde med test af din forretningsmodel, bl.a. via værktøjer fra LEAN Startup.

Efter denne workshop er du i stand til at designe, udvikle og teste en bæredygtig forretningsmodel ud fra din forretningside.

Målgruppe:

Workshoppen er til dig, som vil designe, bearbejde og udvikle virksomhedens forretningsmodel.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

René Larsen, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Rene er uddannet grafisk designer og har en lang karriere på reklame- og designbureau bag sig. De sidste år har han arbejdet med 1:1-sparring og coaching af iværksættere med fokus på forretningsmodeller, markedsføring og kommunikation.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk