.

”Tak for en rigtig god workshop! Hvis I skulle være i tvivl om, hvad man får med sig som deltager, så er her mit mindmap” – Brian, iværksætter

Brian bruger mindmapping som visuel note og deltog for nylig på en af vores workshops. Han har delt sit mindmap med os, og nu deler vi det med jer, sammen med links og inspiration til hvad et mindmap kan anvendes til.

mindmap

Mindmapping er en teknik du kan bruge til:

  • At tage notater, styre et projekt, når du skal skrive en tale eller har brug for en effektiv brainstorm
  • Skabe overblik – styrke kreativitet og effektivitet

HIP Iværksætterhusets konsulent Helle Rindal er stor fan af mindmapping:

”Jeg lærte mindmapping og speedreading af Tony Buzar, da jeg startede på min MBA på Henley. Det er en fantastisk måde at tage noter på, og jeg anvender det dagligt. Alle mine møder bliver opsummeret i hver deres mindmap, og rigtig mange iværksættere spørger om de må få min ”tegning” med. Jeg bruger mindmap til brainstorming, når jeg planlægger, når jeg tager noter fra studier, og ikke mindst når jeg skal skabe overblik. Lige nu har jeg et mindmap over en lille bog omkring Iværksætter DNA – den kan I glæde jer til at læse mere om senere!”

Her er lidt inspiration til, hvordan du selv kan anvende det:

  • Oplev grundlæggeren af MindMapping Tony Buzar, som her fortæller om ”how to mindmap” på cirka 4 minutter – se med her.

  • På mindmapping.dk kan du finde inspiration, videoklip og øvelser til at tage bedre noter, ligesom du kan tage et kursus i mindmapping – se mere her.

  • Der findes en række online værktøjer og software som kan købes, men der sker altså bare noget helt andet, når det er pen til papir. Se mere om værktøjerne her.

God arbejdslyst til jer :-)