.

Denne workshop giver dig indsigt i, hvordan du prioriterer, holder dig fokuseret og motiveret. Du er mest motiveret når det du gør, giver mening for dig. Du er mest fokuseret når dine mål for dine opgaver er tydelige. Det kræver at du prioriterer dine opgaver og løser dem efter den prioriterede rækkefølge, der giver resultaterne. 

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan du får alle dine aktiviteter og gøremål til at give dig mening, så du bevarer motivationen.

  • Prioritering af dine opgaver så du kan holde det fokus, som bringer dig fremad

  • Fokus og motivation - hvordan du kan få modet til at gribe de muligheder du møder

  • Hvordan du sætter initiativer i gang, som giver dig helt nye muligheder

Efter workshoppen har du fornyet energi, overblik og fokus. Du vil være i stand til at stille dig selv de spørgsmål, som giver dig evnen til at prioritere dine opgaver, din tid og holde dit fokus, så hvert skridt driver dig tættere på målet.

På workshoppen arbejder vi med simple redskaber og øvelser, der giver dig en indsigt i hvad du gør, som virker og hvad du skal laves om. Du får redskaber med hjem, der vil hjælpe dig holde dit fokus og som vil give dig nye muligheder som du kan bruge og dermed nye resultater.

Målgruppe

Workshoppen er for alle iværksættere der vil lære at arbejde mere fokuseret og målrettet. 

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Nina Marie Wahl Asmussen, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Nina er selv iværksætter og har flere succesfulde virksomheder og projekter bag sig.

Ninas speciale er, at finde og omsætte den gode ide til handling. At identificere den rigtige strategi, at identificere de handlinger, der implementerer strategierne. Udgangspunktet for Nina er hendes kreative og flittige tilgang til enhver opgave. Det, at finde eller opfinde løsningen på den udfordring som du lige netop nu står overfor. At finde på de gode ideer og opfinde forretningskoncepter har været et af Ninas fokusområder de seneste år som erhvervsrådgiver for iværksættere.

Nina er ligeledes en meget dreven karriererådgiver og været ansvarlig for at udvikle metoder og kursusforløb, der har givet hundredvis af akademikere mod, retning og målsætning til at forfølge deres drømmekarriere. Nina har også selv haft den mere traditionel ledelseskarriere fra advokat til virksomhedsejer, hvor rekruttering og ledelsesansvar har været dagligdagen. Nina er advokat, MBA, ICI coach, ICI erhvervscoach og mentaltræner.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk