.

De entreprenører og iværksættere med størst succes er de, der evner, at optimere både de mentale redskaber og de faglige redskaber.

For, at få mod, overblik og handlekraft skal du have indsigt i, hvad du gør, der virker og hvad du gør der ikke virker. Du som mennesker har en række mentale redskaber og faglige redskaber, der alle skal i brug så du er dit bedste.

Denne workshop giver dig den indsigt i, hvordan du prioriterer, holder dig fokuseret og motiveret. Du er mest motiveret når det du gør, giver mening for dig. Du er mest fokuseret når dine mål for dine opgaver er tydelige. Det kræver at du prioriterer dine opgaver og løser dem efter den prioriterede rækkefølge, der giver resultaterne.

På workshoppen ser vi på, hvordan du får alle dine aktiviteter og gøremål til at give dig mening og dermed holder dig motiveret. Vi ser på, hvordan du prioriterer dine opgaver så du kan holde det fokus, som bringer dig fremad.

Når du er fokuseret og motiveret kommer både mod, handling og muligheder til dig fordi du har et overskud til at se dem og du er forberedt på at gribe dem. Du vil lære at sætte initiativer i gang, som giver dig helt nye muligheder.

Du får med dig hjem fornyet energi, overblik og et nyt fokus. Du vil i fremtiden stille dig selv de spørgsmål, som giver dig evnen til at prioritere dine opgaver, din tid og holde dit fokus. Du vil prioritere din tid så du gør de ting og løser de opgaver med et stærkt fokus, som driver dig selv i mod målet.

På workshoppen arbejder vi med simple redskaber og øvelser, der giver dig en indsigt i hvad du gør, som virker og hvad du skal laves om. Du får redskaber med hjem, der vil hjælpe dig holde dit fokus og som vil give dig nye muligheder som du kan bruge og dermed nye resultater.

tilmeld

Du møder

Nina Marie Wahl Asmussen, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Nina W. Asmussen (Kopi)

Nina er selv iværksætter og har flere succesfulde virksomheder og projekter bag sig.

Ninas speciale er, at finde og omsætte den gode ide til handling. At identificere den rigtige strategi, at identificere de handlinger, der implementerer strategierne. Udgangspunktet for Nina er hendes kreative og flittige tilgang til enhver opgave. Det, at finde eller opfinde løsningen på den udfordring som du lige netop nu står overfor. At finde på de gode ideer og opfinde forretningskoncepter har været et af Ninas fokusområder de seneste år som erhvervsrådgiver for iværksættere.

Nina er ligeledes en meget dreven karriererådgiver og været ansvarlig for at udvikle metoder og kursusforløb, der har givet hundredvis af akademikere mod, retning og målsætning til at forfølge deres drømmekarriere. Nina har også selv haft den mere traditionel ledelseskarriere fra advokat til virksomhedsejer, hvor rekruttering og ledelsesansvar har været dagligdagen. Nina er advokat, MBA, ICI coach, ICI erhvervscoach og mentaltræner.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@vhhr.dk.