.

Det at opbygge egen virksomhed kan være ensomt og krævende. På denne workshop får du en større indsigt i, hvordan du målrettet kan arbejde med at udvide, udvikle og styrke dit netværk. Du får konkrete værktøjer til, hvordan netværk giver dig større en viden og en øget chance for at skabe salg gennem relationer

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan bliver du en bedre netværker?
  • Hvorfor og hvordan kan netværk og relationsopbygning styrke dine forretningsmål?
  • Hvilke netværk kan du indgå i?
  • Hvordan kan du konkret arbejde med formelle og uformelle netværk?
  • Hvilke overvejelser skal du gøre dig i forhold til din netværksstrategi og –plan

Efter workshoppen er du blevet klogere på dit eget netværk i forhold til opbygning af din virksomhedsdrøm. Du får nogle konkrete værktøjer til, hvordan du selv bidrager positivt i netværk, udvider dit nuværende og får udbytte af dit arbejde med målrettet relationsopbygning.

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, der ønsker at blive klogere på dine relationer og hvordan du styrker, udvikler og udvider dit professionelle netværk.

tilmeld

Du møder

Mette Dahl Juelner, ejer af BizBuddy

Mette er en ivrig netværker og har stor succes samt erfaring med at sidde i forskellige netværk. Hun har tidligere arbejdet som marketingchef hos TV2 og været mediaplanlægger hos OMD A/S. Derudover har hun salgserfaring fra mediebranchen, og hun har gennem en årrække vejledt små og mellemstore virksomhedsejere i forretningsudvikling. Nu driver hun sin egen virksomhed, BizBuddy, hvor hun rådgiver i salg, kommunikation, service og markedsføring. Mette har blandt andet en Mastergrad i Oplevelsesledelse fra RUC. Hun er en rutineret underviser og har en særlig styrke i at formidle til en bred målgruppe.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@vhhr.dk.