.

Workshoppen hjælper dig med at skabe et solidt fundament for et sundt partnerskab, hvor det er tydeligt hvad de enkelte ejere af en virksomhed ønsker og forventer af hinanden.

Der udgangspunkt i ejerskabskontrakten, som er det dokument, hvor I aftaler vilkår for investeringer, samarbejde og eventuelt opdeling af virksomheden ved salg eller lukning. På kurset deltager en advokat, som kan klarlægge juridiske rammer - men fokus vil ligge på den konkrete forståelse af samarbejdet og de mulige fremtider for virksomheden.

Workshoppen kommer rundt om:

  • De juridiske konsekvenser og muligheder i fælles ejerskab
  • Ejerskabskontrakten
  • Almindelige grunde til opløsning af partnerskaber – og hvordan de kan undgås
  • Fælles mål og vision med respekt for fælles ønsker
  • Rollefordeling

Efter workshoppen har du viden om hvilke konsekvenser og muligheder, der kan være i forbindelse med fælles ejerskab. Du har fået værktøjer til at klarlægge forventninger og ønsker og fået udarbejdet en god ejerskabskontrakt.

Målgruppe:

Workshoppen er for iværksættere, som ønsker at starte virksomhed i fællesskab, samt nye virksomheder med flere ejere.

tilmeld

Du møder

Susanne Krogh Petersen, Iværksættertkonsulent, Iværksætterhuset

Susanne Krogh PetersenSusanne Krogh Petersen har arbejdet med iværksættere i ti år, og set mange partnerskaber både dannet og opløst. Hun har selv en succesfuld opsplitning af en virksomhed bag sig og arbejder i dag som Iværksætterkonsulent for Iværksætterhuset.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk