.

personprofil

”Teamet er vigtigere end ideen”

Det er essentielt for en virksomhedssucces, at man som person eller team får klarlagt sine svagheder, styrker og udviklingspotentiale. Med en personprofil fra e-stimate og efterfølgende samtale med en karrierekonsulent fra INDIVIDUALS, kan du netop få overblik over dine svagheder, styrker og udviklingspotentiale og hvordan du skal prioritere.

Hvorfor tage en personprofil?

Det er som ofte krævende og udfordrende at være iværksætter - især i opstartsfasen. INDIVIDUALS har erfaret, at en stor udfordring for iværksætterene er at prioritere og balancere alt fra drift og administration til idéudvikling og salg. De fleste iværksættere anser blandt andet evnen til at prioritere sine ressourcer, således, at de skaber mest værdi for virksomheden, som en af de helt altafgørende elementer for at udvikle sig selv og ens forretning. Derfor er det vigtigt, at du kender sig selv og din personlighed godt. Alt det kan en personprofil hjælpe dig med.

”Den perfekte iværksætterprofil”

Den gode iværksætter er for INDIVIDUALS en person, der ikke kan lade være med at gentænke, udvikle eller innovere en proces. Det kan være den helt unge, den studerende, den erfarne medarbejder, som har siddet i samme stilling i 30 år eller lederen, som mener at tingene kan gøres anderledes og bedre.

Det er dog vigtigt at huske, at der ikke blot findes én ideel iværksætterprofil - blot forskelligartede udfordringer. Personprofilen giver dog en klar indikation af, hvilken rolle i virksomheden, der er mest oplagt for den pågældende at varetage, hvilket kan skabe stor værdi, da man som iværksætter tit og ofte lever i en hverdag præget af mange forskellige ’kasketter’.

Bliv klogere på dig selv med E-stimates e-interpersonal personprofil

Værktøjet vi bruger, er e-stimates e-interpersonal personprofil, der beskriver en profil af din personlighed, som vi forholder til udviklingen din virksomhed.

Personprofilen er udviklet af e-stimate ApS med afsæt i psykologen Alfred Adlers personlighedsmodel. Personprofilen er udviklet og baseret på den skandinaviske virksomhedskultur, hvilket gør testen særligt relevant for danske iværksættere.

Personprofilen e-interpersonal består af en 20-siders rapport. Rapporten indeholder adskillige grafiske elementer, som har lighedstræk med den velkendte DISC-personprofil, hvor hovedtyper inddeles i farver – rød, gul, grøn og blå, som hver repræsentere et eller flere karaktertræk.

Derudover indeholder rapporten en række udsagn, som relaterer sig til personens typiske adfærdsstil, herunder vedkommendes generelle adfærd, arbejdsrelaterede adfærd, motivationsfaktorer mm.

Personprofilen kan hjælpe dig med at:

  • Få overblik over dine styrker, svagheder og udviklingspotentialer
  • Forstå dig selv, dine reaktioner og adfærdsmønstre
  • Forbedre din kommunikation og udvikle samarbejdsevner
  • Give dig indblik i, hvordan du bliver en bedre iværksætter


Kunne du tænke dig at kende din egen personprofil som iværksætter? I forbindelse med workshoppakkerne og de individuelt, skræddersyede workshopforløb under HIP - Hovedstadens Iværksætterprogram har du mulighed for at få en gratis profil, hvis du deltager i tre workshops.

Du kan læse mere om workshoppakkerne her

Og om de skræddersyede forløb her

Er du interesseret? Så kan du booke et skræddersyet forløb på:

Telefon: 41886660 eller mail skraeddersyet@hipih.ehhs.dk