.

På workshoppen i Power Pitching fokuserer vi på, at du får praktisk erfaring med at pitche dig selv, din idé og din virksomhed overfor potentielle samarbejdspartnere, kunder og investorer.

Pitching er værktøjet til at formidle korte, konkrete og fangende præsentationer, der sikrer, at andre forstår hvilken forskel du og din virksomhed kan gøre. Vi skal arbejde i dybden med dit indhold, så du går fra workshoppen med en trænet pitch.

Power Pitching workshoppen bygger på et solidt teoretisk fundament og tager udgangspunkt i nyeste forskning inden for kommunikation. Workshoppen består af undervisning, praktisk træning og personlig coaching.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvordan du udarbejder og træner pitches på 30 sekunder og 2 minutter.
  • Præsentationsøvelse af hvad du laver, og hvorfor din idé og virksomhed er unik, så dine mulige samarbejdspartnere, kunder og investorer forstår dig.
  • Forståelse af fremtoning: hvordan du bruger din stemme og kropssprog effektivt

Efter workshoppen er du i stand til at give en god pitch og har indsigt i, hvordan du præsenterer dig selv på den bedst tænkelige måde.

Målgruppe:

Workshoppen er tiltænkt dig som gerne vil stå stærkere præsentationen af dig selv, dine idéer og din virksomhed.

Du møder

Mathias Bruhn, selvstændig foredragsholder, underviser og konsulent i effektiv kommunikation.
Mathias er uddannet i Erhvervspsykologi fra Copenhagen Business School og Bygningsingeniør fra Danmarks Tekniske Universitet. Han har arbejdet som ingeniør og projektleder i Rambøll og har siden 2011 undervist i præsentations- og taleteknik med kropssprog og førstehåndsindtryk i fokus.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@vhhr.dk.