.

Workshoppen bliver gennemført som en præsentation af en række konkrete problemstillinger, hvor deltagerne selv får mulighed for at byde ind med løsninger, og hvor der tages udgangspunkt i de problemstillinger, som iværksætterne selv har oplevet.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Håndtering af dårlige betalere
  • Ansættelse af medarbejdere
  • Alternativer til ansættelse af medarbejdere
  • Intro til markedsføringsloven herunder i forhold til valg af navn og beskyttelse af navn
  • Intro til valg af forsikringer

Efter workshoppen har du en basisviden og en række værktøjer, som klæder dig på til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med opstart og drift af egen virksomhed.

Målgruppe:

Nuværende og kommende iværksættere, som vil have en praktisk indføring i en række af de juridiske områder, som er relevante for stort set alle iværksættere i Danmark.

tilmeld

Du møder

Morten Einshøj, Advokat og partner, AGENDA advokater

Advokat Morten Einshøj Petersen er selv aktiv iværksætter. Derudover yder han til dagligt rådgivning i forbindelse med opstart af virksomheder og andre selskabsretlige problemstillinger. Han ved altså hvilke juridiske aspekter, man skal være særligt opmærksom på i forbindelse med opstart af virksomhed.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk