.

Workshoppen har fokus på din præsentations struktur og visuelle form og fremhæver vigtigheden af indhold og design. Målet med øvelsen er at sikre, at din præsentation kommunikerer dit budskab klart, tydeligt og enkelt, så investoren hurtigt forstår og husker budskaberne.
Underviser viser en del ”før-og-efter” eksempler og gennemgår, hvad du bør forbedre og hvad du gør godt godt – alt sammen med henblik på, at du bliver i stand til at fange og fastholde investorernes interesse. Workshoppen byder på flere øvelser og gennemgår, hvordan du bedst prioriterer din tid, så du får størst muligt udbytte af din pitch.

Workshoppen kommer rundt om:

• Tips og tricks til design og layout af en pitch
• Korrekt arbejde med design, budskab og struktur
• Værktøjer til at lave en pitch, som du kan anvende til at præsentere din virksomheden

Målgruppe:

Workshoppen er for dig som skal rejse kapital og er usikker på, hvordan en god pitch er skruet sammen.

Det er vigtigt, at du medbringer din egen computer, da vi skal bruge den til at udarbejde din pitch.

tilmeld

Du møder

Lasse Sørensen, Konsulent, Væksthus Hovedstadsregionen

Lasse Sørensen har en baggrund som erhvervsrådgiver i Amagerbanken, Finansiel Stabilitet og Danske Bank. Lasse har finansieret flere hundrede virksomheder og har i de sidste 10 år arbejdet med en særlig fokus på finansieringsvilkår og –muligheder for startup- og vækstvirksomheder. Lasse Sørensen er uddannet cand. merc. i international marketing og management fra CBS og har en bred efteruddannelse indenfor blandt andet corporate finance, jura og regnskab.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk