.

Book møder med dine drømmekunder!

Hvis du har booket hele forløbet for grønne iværksættere, har du allerede lært at kommunikere din virksomhed i én sætning. Du kan også booke denne workshop individuelt og her lærer du effektivt at booke et møde med en potentiel kunde samt afdække dennes behov.

Du lærer at indkapsle din værditilførsel og kerneforretning på en måde, der både skaber professionel interesse og viser vejen til et samarbejde.

På workshoppen udvikler, tester og indøver du din ”value proposition” til potentielle kunder og ringer dem op for at aftale fysiske kundemøder.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Introduktion til Green Tech Challenges arbejde med strategiske samarbejder
  • Hvordan du opstiller en salgspipeline
  • Kontakt til kunder via telefon og email
  • Hands-on arbejde med mapping og lead generation
  • Hands-on arbejde med script til telefonopkald
  • Hands-on arbejde med canvas calling

Efter workshoppen har du viden om hvordan du opstiller en salgspipeline. Derudover har du fået praktiske værktøjer til at kontakte kunder via telefon og email.

Målgruppe:

Denne workshop er målrettet iværksættere i hovedstadsregionen, der driver en virksomhed med en grøn forretningsmodel.

tilmeld

Du møder

Martin A. Petersen

Ba.Scient.Pol fra KU. +7 års erfaring i projektkoordinering og forretningsudvikling. Koordinerede Malaysias 3 første Halal Tech acceleratorprogrammer. Underviser på CBS i Urban Challenge programmet.

Du møder

Frederik Van Deurs

Antropolog, Grundlægger af TAPF Studio, Lead fundraiser hos IBIS. Står bag digitalt community med 40.000 medlemmer. Ekspert i deleøkonomi, grøn omstilling og urban gardening

Du møder

Joachim H. Almdal

Cand. merc. IMM. Tidl. Head of Business Development for HTVB Malaysia. Rådgivet +50 virksomheder i online marketing. salg, og forretningsudvikling. Speciale i SMV-vækst og innovation.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk