.

På denne workshop vil du få en skitse til, hvordan du kan prissætte produkter og/eller services, som efterfølgende kan rafineres gennem kundedialog. Deltagerne vil få konkrete værktøjer til arbejde med prissætning. Eksempelvis vil der blive arbejdet med 4 forskellige former for eksternt defineret prissætning såsom omkostningsbaseret, markedsbaseret og kundebaseret prissætning samt prissætning baseret på mer-værdi.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Introduktion til prissætning
  • Modeller for prissætning - hvad er unikt ved dig?
  • Deltageraktivitet: Vælg egen prissætningsmodel og skitsér prissætning
  • Faldgruber i prissætning og kundens perspektiv
  • Rabat og forhandling: Systematisér rabat og prisafvigelser
  • Deltageraktivitet: Skitsér prissætning på baggrund af kundesegment + rabat-politik
  • Feedback mulighed: Frivillige skitserer deres prissætning
  • Kom i mål: Afrunding + grundlag for fremadrettet arbejde med prissætning

Efter workshoppen har du fået indblik i hvordan prissætning fungerer i praksis og hvilke elementer du skal være opmærksom på, når du selv skal prissætte. Du har fået redskaber til systematisk at arbejde med priserne og opnå bedre indtjening. Derudover er du klædt på til at vurdere hvordan kunderabat fungerer i praksis.

Målgruppe:

Workshoppen er mest relevant for dig, der allerede har et produkt/en service på markedet.

tilmeld

Du møder

Christian Bentzen, Sales Management Consultant, Krefeld Consultancy

Christian Bentzen er uddannet civilingeniør, og haft egen virksomhed siden 2002. Hn har fra 2010 til april 2019 arbejdet med salg for både små og store internationale virksomheder. Karrieren startede som menig sælger, og siden blev han dansk chef for sin division. Her arbejdede han med at udvikle sælgere samt implementere salesexcellence. Christian er ydermere uddannet voksenpædagog, studievejleder og coach, og har arbejdet som underviser på alle uddannelsestrin.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk