.

Denne workshop vil give dig viden om, hvordan prissætning fungerer samt hvilke dele du skal være specielt opmærksom på, når du prissætter. Du bliver klædt på til at kunne arbejde med priserne og opnå bedre indtjening. Derudover får du indblik i, hvordan du kan bruge kunderabat i praksis.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad er god prissætning?
  • Værdibaseret prissætning
  • Prisdifferentiering
  • Hvem skal have rabat, og hvem skal ikke have rabat?

Efter workshoppen har du fået indblik i hvordan prissætning fungerer i praksis og hvilke elementer du skal være opmærksom på, når du selv skal prissætte. Du har fået redskaber til systematisk at arbejde med priserne og opnå bedre indtjening. Derudover er du klædt på til at vurdere hvordan kunderabat fungerer i praksis.

Målgruppe:

Workshoppen er mest relevant for dig, der allerede har et produkt/en service på markedet.

tilmeld

Du møder

Emil Foged, konsulent hos Incentive

Emil er uddannet økonom (cand.polit.) fra Københavns Universitet. Til dagligt arbejder han som konsulent, hvor han har erfaring med konkurrence- og prissætningsområdet. Derudover har Emil viden inden for samfunds-, transport- og sundhedsøkonomiske analyser.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@vhhr.dk.