.
Kan man som nystartet virksomhed eller mindre iværksætter overhovedet sælge noget til det offentlige? Eller udsagn som ”Det er besværligt og langsommeligt” eller ” det offentlige vil ikke arbejde med små virksomheder” hører Flemming, der er konsulentchef i Gladsaxe kommune en gang i mellem.

Flemming har for nylig arbejdet med In-Spirit, som hjælper med at få gjort især kvindelige indvandrere klar til arbejdsmarkedet og de har bevist, at salg til det offentlige sagtens kan lade sig gøre. Naderah, som er uddannet psykolog, har startet In-Spirit og har udviklet en ny model for, hvordan man i et forløb kan gøre indvandrere klar til det danske arbejdsmarked.

Og det virker! In-Spirit fik gennem Gladsaxe kommunes Erhvervsafdeling kontakt til Jobcentret og kørte et pilotprojekt, der endte med en tårnhøj succesrate. In-Spirit har på den baggrund haft succes med at sælge et opfølgningsforløb på pilotprojektet. Hvis du er en lille virksomhed med en god serviceydelse eller et godt produkt er der altid muligheder – også i det offentlige! Det handler om at finde den rette tilgang.

Se og hør Naderah fortælle om sin oplevelse i samarbejdet mellem In-Spirit, kommunen og Iværksætterhuset”

Case