.

På denne workshop får du får chancen, for at se din frygt for salget i øjnene, sætte nye mål og lære metoderne til at bryde dine mentale barrierer for at lykkes med salget.

Vi kommer omkring salg, kunder, værdier og målsætninger på en ny måde. En måde, der har fokus på, at være tro mod dig, at møde kunder med oprigtighed og ærlighed og sælge med din indre begejstring.

Denne workshop giver dig metoderne, værktøjerne og inspirationen til salg på en helt nye måde - resten af arbejdet er op til dig.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad er en sælger?
  • Hvilke mentale forhindringer har du og hvordan kan du komme hen over dem?
  • Kend din kunde og tal til deres behov.
  • Hvordan sætter du en vision for dig, dit salg og din virksomhed?
  • Sæt de rigtige mål

Efter workshoppen har du ideer og værktøjer til at komme videre i salget. Du har set på dine egne mentale forhindringer og fået værktøjer til at komme over dem. Du har også fået indsigt i målsætning, planlægning og hvordan du lærer din målgruppe at kende

Målgruppe:

Workshoppen er for dig der eventuelt har deltaget på første workshop i salgsforløbet og er klar til at arbejde videre. Du har en ide eller en forretning men ønsker at opnå viden og blive mere specifik i dit salg – så du får et skub i den rigtige retning.
Denne workshop er også for dig, der har startet eller overvejer at starte egen forretning og oplever salg som grænseoverskridende eller bare lidt svært. Du vil gerne have metoder til at bryde barrierer og finde vej til din indre sælger.

Du møder

Sussi Kristine Abildgaard ejer af Rapohr

Sussi Kristine Abildgaard er salgs-/ ledelsescoach og tilbudsrådgiver. Hun hjælper mennesker i store virksomheder med at bryde de indre rammer for salg og kommunikere med passion og fokus på kundens behov. Det gør hun igennem workshops, coaching og rådgivning.

Hun har baggrund i salg- og tilbudsrådgivning i PwC, KPMG og Accenture inden hun i 2016 startede eget konsulentfirma, Rapohr. Rapohr har fokus på salg i balance, en tilgang der af kunder og netværk er blevet kaldt for ”karma salg”.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk