.

Se videoen og hør hvordan du får succes online .

Når man som iværksætter skal have succes med sin online markedsføring, er der fire vigtige opgaver du skal løse allerførst.

  1. Du skal lægge en strategi: Hvad vil du opnå med din online tilstedeværelse? – har du en webshop handler det selvfølgelig salget, men hvis du kun skal have en hjemmeside, kan den også være et udvidet visitkort.
  2. Få dig en ordentlig platform: Din online tilstedeværelse skal have et professionelt udtryk, husk på at din online platform uanset om det er en webshop eller en hjemmeside ofte vil være dine kunders allerførste møde med dig og din virksomhed. Brug tid og ressourcer på at få lavet en ordentlig platform og at den er teknisk up to date.
  3. Sørg for en strategi for hvordan du får kunderne ind i butikken. Skal du satse på SEO, sociale medier eller anden type markedsføring som eks. retargeting eller nyhedsmails.
  4. Sørg for at få sat et godt analyseredskab op og tilpas din online markedsføring, så du hele tiden optimerer og kun bruger penge på det der virker.

Der findes et væld af hjemmesider med gode råd om online markedsføring. Vi anbefaler dig at google dig frem til lige netop det emne du søger. Du kan også downloade denne podcast om onlinemarkedsføring fra Pottercut.

Har du fået blod på tanden, kan du booke en enkelt workshop eller workshoppakke om online markedsføring øverst til højre.