.

HIP Iværksætterhuset er glade for, at vi kan tilbyde vores deltagere denne workshop om salg med Jonathan Løw. I denne artikel kan du læse med og få en smagsprøve på, hvad han fortæller på denne workshop.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Formålet med salg
  • Salg og kommunikation er én og samme størrelse
  • Gode salgsværktøjer
  • Meningen med salg
  • At salg er sjovt og meningsfyldt

Efter workshoppen har du overvundet din modstand imod at sælge. Du har fået en række værktøjer, der kan hjælpe din forretning til yderligere vækst. Derudover kan du allerede nu starte på dit salg på en konkret og meningsfuld måde.

Målgruppe:

Workshoppen er for dig, der enten er nystartet eller etableret iværksætter.

tilmeld

Du møder

Jonathan Løw, serieiværksætter, foredragsholder og business angel

Jonathan Løw har 20 års erfaring som iværksætter – han har blandt andet startet fire vækstvirksomheder. Derudover har han undervist i 5 år i PR, salg, forretningsudvikling, Lean Startup m.v.

Jonathan Løw har tidligere været innovationschef for KaosPiloterne, marketingschef hos Bog & idé samt tidligere investor og vækstrådgiver hos Accelerace.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skriv til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk