.

Iværksætteren er blevet bevidst om, hvad der kendetegner et kommunalt marked – og hvilke fordele og ulemper, der er ved at være leverandør til kommunerne.

Workshoppen gør deltagerne klogere på do’es and don’ts når man som iværksættervirksomhed ønsker at sælge til en kommune. Hvordan forbereder man sig? Hvem skal man i dialog med? Hvornår er det rigtige tidspunkt? Deltageren får indblik i grundlæggende kommunal- og udbudsret. Hvordan kvalitetssikres et tilbud? Hvad skal man være opmærksom på, når man vinder kontrakten? Hvordan kan der arbejdes med kvalitet i kontraktperioden, så kommunen ønsker at fortsætte samarbejdet?

Vi kommer rundt om:

  • Kommunal organisation og den kommunale beslutningsproces
  • Indkøbsafdelingens funktion – samspil mellem drift og indkøbsafdeling
  • Forberedelses- og dialogfasen
  • Grundlæggende udbudsret
  • Er min idé interessant for kommunerne?
  • Hvordan kvalificerer jeg mit skriftlige tilbud?

Målgruppe:

Iværksættere som overvejer om deres produkt/services er interessante for danske kommuner, og som søger indsigt i hvordan kommunerne køber ind. Workshoppen henvender sig også til iværksættere som allerede sælger til kommunerne, men som ønsker at sælge mere / få flere kommuner i kundekredsen.

Væksthus Hovedstadsregionens B2G-team faciliterer dagen og bidrager med faglige oplæg. På workshoppen møder deltagerne oplægsholdere, som kender både den teoretiske og praktiske vinkel ift. salg til kommunerne.

tilmeld

Du møder

Christian Brix, Væksthus Hovedstadsregionen

Christian er specialiseret i forretnings- og produktudvikling samt servicedesign af velfærds- og sundhedsydelser til både det private og det offentlige marked. Christian er uddannet jurist og har overblik over de juridiske forhold, der skal være styr på, særligt i forbindelse med salg til det offentlige marked. Samtidig er Christian også specialiseret i kommunikation, hvilket betyder, at han med sikker hånd kan kvalificere de juridiske aspekter af løsninger og produkter, men også, at de kommer ud over rampen til de relevante målgrupper.

Du møder

Dorthe la Cour, kommunalbestyrelsesmedlem Lyngby-Taarbæk

Dorthe har gennem 20 år i lokalpolitik arbejdet med alle aspekter af offentlig forvaltning, og har siddet i adskillige kommunale udvalg og bestyrelser. Dorthe har varetaget mange forskellige politiske poster, herunder Økonomiudvalg, Teknik- og Miljøudvalg, Social- og Sundhedsudvalg og Børne- og Ungdomsudvalget, som hun i dag er formand for. Dorthe ved, hvad politikere lægger vægt på, og denne erfaring kombineret med uddannelsen som jurist og journalist gør, at hun har masser af gode råd til, hvordan man bedst kommer i dialog med kommunerne.

Du møder

Bjarne Schjølin, Shipley

Bjarne Schjølin er management konsulent indenfor optimering af salgs- og tilbudsprocesser i konsulentvirksomheden Shipley Denmark, som er verdens førende rådgivningsvirksomhed indenfor dette område. Bjarne har arbejdet indenfor salg og tilbudsgivning i 30 år, primært i it- og teknologibranchen. De seneste år har han arbejdet som konsulent, med bistand til vidt forskellige typer og størrelser af virksomheder ifm. udvikling af vindende tilbud.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk