.

Workshoppen gennemgår en konkrete problemstillinger, hvor deltagerne kan byde ind med løsninger. Der tages udgangspunkt i de problemstillinger, som deltagerne selv har oplevet.

Workshoppen kommer rundt om:
  • Valg af selskabsform
  • Optagelse af medejere herunder investorer
  • Ejeraftaler

Efter workshoppen har du en en basisviden og en række værktøjer, som klæder dig på til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med opstart og drift af egen virksomhed.

Målgruppe:

Nuværende og kommende iværksættere, som vil have en praktisk indføring i en række af de juridiske områder, som er relevante for stort set alle iværksættere i Danmark.

tilmeld

Du møder

Lars Steinbach, Revisor og partner, TimeGruppen

Lars Steinbach er partner i TimeGruppen med kontor på Frederiksberg. Han har været i branchen over 30 år heraf de 22 år som registreret revisor. Lars er en flittig underviser og foredragsholder og har fungeret som rådgiver for talrige iværksættere de sidste 25 år.

Du møder

Morten Einshøj, Advokat og partner, AGENDA advokater

Morten beskæftiger sig med erhvervsret og har stor erfaring med forhandling og indgåelse af kontrakter. Han har en stor interesse for iværksætteri og rådgivning af iværksættere. Morten er medejer af en række iværksættervirksomheder, og har skrevet bogen ”Start din egen virksomhed”.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Axel Andreas Beck: 30108101 / ab@vhhr.dk