.

Efter fire intense timer vil deltagerne være i stand til at producere simple mobilvideo-historier – optaget, redigeret og publiceret med deres mobil.

Workshoppen veksler mellem oplæg, øvelser og feedback.
Der indledes med kort oplæg om mobilvideo, tips og tricks – hvorefter kursisterne selv skal producere en kort video. Du får en introduktion til videoredigerings-apps, (Imovie til IOS, Kinemaster til Android) og app til tekster. Herefter er det ’hands-on’.

Workshoppen afsluttes med fælles gennemsyn og feedback – og inspiration til dit videre arbejde med at producere egne videoer.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Optage gode video-sekvenser
  • Redigere video direkte på mobilen
  • Publicere video fra mobilen på eget site eller Youtube, Facebook, Vimeo, LinkedIn, etc.
  • Arbejde med aktuelle videogenrer og –formater på nettet
  • Planlægge produktioner, så de virker bedst på nettet
  • Få overblik over relevant ekstra-udstyr til mobilvideo-arbejdet

Målgruppe:

Denne workshop er for iværksættere, der med små, skarpe mobilvideoer ønsker at fortælle historier om deres virksomhed og produkter til web og sociale medier.

tilmeld

Du møder

Rune Michelsen, Journalist og Partner i WeLoveVideo.

Rune Michelsen har siden 2000 beskæftiget sig med online-video og web-tv. Han har produceret mere end 500 web-tv-produktioner for medier, virksomheder og organisationer.
Rune Michelsen er erfaren kursusleder og har gennem 15 år har holdt talrige oplæg, kurser og strategi-dage for adskillige danske mediehuse, virksomheder og organisationer. Har som journalistisk lektor på Syddansk Universitet fulgt udviklingen indenfor online-video og mobilvideo tæt og blandt andet udgivet rapporter om online-video og de danske nyhedsmediers brug af web-tv.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk.