.

På denne workshop får du viden om bogføring og hvilke økonomiværktøjer som kan bruges. Du får indblik i fakturering, kundestyring og hvordan du bogfører i praksis.

Denne workshop er også en del af økonomipakken.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Principperne i det dobbelte bogholderi
  • Introduktion til økonomiprogrammer
  • Fakturering – og kundestyring i økonomiprogram
  • Bogføring af udgiftsbilag
  • Aflæsning af moms, resultatopgørelse og balance
  • Generering af rapporter fra økonomiprogram

Efter denne workshop har du kendskab til det dobbelte bogholderi. Du har fået overblik over økonomiprogrammer, som er gode til små virksomheder. Derudover bliver du også klædt på til at bogføre i et økonomiprogram.

Målgruppe:

Selvstændige og iværksættere, som har brug for at lære mere om bogføring og regnskab.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Anette Sand, direktør, Regnskabsskolen

Anette Sand er stifter af Regnskabsskolen A/S og en flittig og populær foredragsholder om økonomi og ansatte for iværksættere og selvstændige. Hun underviser i og skriver bøger om regnskab og økonomi.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk