.

Her giver vi dig opskriften på, hvordan du designer, strukturerer og fremfører en pitch, så investorens interesse bliver fanget og fastholdt. Workshoppen byder på flere øvelser og gennemgår, hvordan du fokuserer dit indhold og prioriterer din tid, så du får størst mulig afkast af din pitch. Vi kommer også omkring, hvordan du laver en investorpræsentation som supplement til din pitch. 

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvad er formålet med en pitch?

  • Indhold og struktur i en pitch

  • Tips og tricks til design og layout af en pitch

  • Forskellen på en pitch og en investorpræsentation.

Efter workshoppen har du større indsigt i hvad formålet med en pitch er samt hvordan du strukturerer dens indhold. Derudover får du yderligere viden om hvad en investorpræsentation er.

Målgruppe:

Workshoppen er rettet mod virksomheder og iværksættere, som planlægger at rejse kapital.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Lasse Sørensen, forretningsudvikler, Erhvervshus Hovedstaden

Lasse har en baggrund som erhvervsrådgiver i Amagerbanken, Finansiel Stabilitet og Danske Bank. Lasse har finansieret flere hundrede virksomheder og har i de sidste 10 år arbejdet med særlig fokus på finansieringsvilkår og –muligheder for startup- og vækstvirksomheder. Lasse Sørensen er uddannet cand. merc. i international marketing og management fra CBS og har en bred efteruddannelse inden for bl. a. corporate finance, jura og regnskab.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk