.

Kontakt Dragan, hvis du:

  • Har brug for at blive udfordret på din forretningskoncept
  • Har brug for et overblik over din finansieringsstrategi
  • Vil etablere et Advisory Board eller overvejer at få en Business Angel
  • Har brug for sparring til salg, restauration eller agentur

Erfaring og ekspertise

Dragans rådgivning spænder bredt men hans fokus er især på opdagelse og udvikling af forretningskoncepter og ofte målrettet mod at få styr på finansiering og salg. Dragan har derudover et stort netværk af erfarne iværksættere og virksomhedsledere og benytter dette netværk aktivt i forbindelse med blandt andet etablering af Advisory Board. Dragan yder også rådgivning med udgangspunkt i anerkendte systemer som Business Model Canvas, Vækstdriver og Væksthjulet, værktøjer som understøtter udviklingen af en konsistent forretningsstrategi.

I mødet med Dragan vil du opleve at blive udfordret på dine grundlæggende antagelser om din virksomhed, for at sikre at du starter ud på et solidt fundament. Det gør Dragan blandt andet med baggrund i hans egen personlige erfaring med iværksætteri, både som agenturhaver og konsulent.

Dragan har en BA i økonomi, BA i handel og en BA i ledelse. Hans erfaring stammer fra forskellige ansættelser hos både det private og offentlige. Derudover har Dragan stor personlig erfaring med iværksætteri som både agenturhaver og konsulent.

Kontakt for personlig rådgivning:
Mobil: 26 15 48 66
E-mail: Drago@erhverv.kk.dk