.

go-ide

For mere end 150 år siden startede Tivoli som en god idé. I dag er den københavnske forlystelsespark et trækplaster for turister verden over.

Måske er det ikke ideen til et nyt tivoli, som du går med i maven. Men mindre kan også gøre det.

I GO’ Morgen Danmarks studie i Tivoli er der i denne uge stort tema om iværksætteri. Blænder du op for TV2, er der hele ugen masser af inspirerende historier med iværksættere, som har taget springet.

Også her til morgen, hvor Vivi Nørby Foss Kowalczyk, forretningsudvikler i Copenhagen Business Hub var ekstra tidligt oppe for i morgenregnen at gå gennem Tivoli til GO’ Morgen Danmarks studie. Hun er en del af ekspertpanelet, som giver tips og gode råd. Vivi Nørby Foss Kowalczyk glæder sig over muligheden for at inspirere til iværksætteri på landsdækkende tv.

”Rigtig mange går med en god idé, men det bliver ved ideen, fordi de ikke ved, hvordan de skal gøre den til forretning. Måske er der også bekymringen om at skulle sige sit sikre job op og miste den faste indtægt, der gør, at nogen ikke får udlevet deres inderste drøm,” siger Vivi Nørby Foss Kowalczyk, der selv er tidligere iværksætter og som i dag giver uvildig rådgivning til iværksættere i HIP Iværksætterhuset, der er en del af det nye Copenhagen Business Hub.

Så er det ud i verden

I studiet er hun flankeret af serieiværksætter og fødevareekspert Mia Maja Hansson, Kitchen Collective og iværksætter og investor Claus Zibrandtsen, inQvation. De udgør tilsammen mandagens ekspertpanel – og de er enige om, hvad der skal til for at lykkes.

”Du skal ud i verden og have din idé testet. Er det kun dig, som synes, at det er en god idé, eller kan andre også se, at du står med noget attraktivt mellem hænderne? I dag er det helt almindeligt at inddrage sine kunder i udviklingsfasen – det styrker blot engagementet i din virksomhed” siger Vivi Nørby Foss Kowalczyk, forretningsudvikler i Copenhagen Business Hub og kommer med en opfordring:

”Find sammen med nogle andre. Du kan sandsynligvis ikke det hele selv, og ved at være flere – og gerne nogle som har andre kompetencer end dig selv, øger du dine chancer for succes.”

Pitch din idé på fredag

Hun opfordrer alle med en god ide til at gribe chancen for at komme i i Go’ Morgen Danmark på fredag den 12. juli. Her er der nemlig mulighed for at pitche sit produkt eller sin prototype for ekspertpanelet.

”Det er alletiders mulighed for at få afprøvet sin idé, få gode råd og samtidig få den præsenteret for TV-seerne,” siger Vivi Nørby Foss Kowalczyk.

Er du interesseret, så send en mail til go@tv2.dk, hvor du fortæller, hvorfor det lige netop er din idé, der fortjener at blive til virkelighed. Skriv ’En Go’ Idé’ i emnefeltet. Dernæst forbereder du et perfekt pitch på max 1 minut.

Vivi Nørby Foss Kowalczyk står samtidig klar med uvildig sparring til alle, der drømmer om at slå igennem som iværksættere.