.

Gennem workshoppakken tilbyder vi viden, coaching og adgang til vores netværk – efter de fire workshops står du med en klart beskrevet forretningside og en håndgribelig handlingsplan.

Workshoppakken har 4 dele - med startdatoen 26. september 2019 kl. 16 – 21.

  • KNOW - 26/9: På den første workshop bliver du klar på, hvilken værdi du skaber for dine kunder og hvordan dit team, dine partnerskaber, aktiviteter og ressourcer skal skrues sammen for at skabe den værdi.

  • SHOW - 10/10: Hvordan kommer du ud til markedet? Hvad er dine salgskanaler? Den anden workshop handler om salg, og hvordan du bedst får testet din ide af på potentielle kunder.

  • GROW - 24/10: Hvordan laver du et solidt fundament for virksomheden, så den kan vokse? Her kigger vi på, hvordan du fået et overblik over, om din forretning er økonomisk bæredygtig.

  • DINNER DAY - 7/11

Hver workshop består af et teoretisk oplæg, oplæg med en succesfuld madiværksætter og en del, hvor du arbejder på udviklingen af din forretning. Vi spiser sammen hver gang – maden bliver selvfølgelig leveret af andre nye madiværksættere. Det hele foregår i CPH Food Space, som er et udviklingsmiljø for start-ups og up-scale virksomheder inden for den kreative madbranche.

Læs mere om Food Startup

Målgruppe: Du er potentiel eller ny madiværksættere inden for madhåndværk, foodtech, streetfood, fødevareproduktion, restaurant/cafe, madkoncepter eller madformidling.

Startdato: Torsdag den 26. september 2019 kl. 16 – 21, CPH Food Space, Slagtehusgade 11, Kbh. V

Læs mere og tilmeld dig workshoppakken her.

Du møder

Food Startup bliver til i et samarbejde mellem Erhvervshus Hovedstaden, CPH Food Space, Københavns Kommune og Smag på Nordsjælland. Det er os, du kommer til at møde + en masse succesfulde madiværksættere.

Læs mere om Food Startup.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond.