.

Logo - CBHEH_RGB

HIP (Hovedstadens Iværksætterprogram) har afholdt sin allersidste workshop, og vi er i gang med at lukke ned for programmet og de dertilhørende aktiviteter. Men frygt ej – vi afholder stadig iværksætteraktiviteter, og vi er desuden i fuld gang med at udvikle et helt nyt iværksætterprogram.

Hos Erhvervshus Hovedstaden – Copenhagen Business Hub tilbyder vi iværksætterhjælp og vejledning til virksomheder fra 0-3 år samt før-startere.

Vi tilbyder Iværksætterintroer, som er en tre-fire timers workshop om basal forretningsudvikling, valg af virksomhedsform, grundlæggende salg og markedsføring etc. Disse vil løbende blive afholdt i hele hovedstadsregionen.

I udgangspunktet henvises alle til at gå ind på virksomhedsguiden.dk, hvor der findes et omfattende indhold omkring iværksætteri. Her kan du få svar på de basale spørgsmål om f.eks. moms, virksomhedsformer, skatteregler samt få inputs til hvordan du skal gribe opstart af virksomhed an – med andre ord en tjekliste over, hvad du som minimum skal huske på i opstartsfasen.

Er du herefter klar til at gå videre, kan du kontakte vores Hotline på telefon 30 10 81 15 i tidsrummet 09.30 – 12.30 på alle hverdage. Du kan også sende en mail med spørgsmål til Ivaerksaetter@ehhs.dk.

Vi tilbyder også 1:1 vejledningsforløb til dig, som har et cvr-nummer, et klart pitch, samt indledende markedserfaring. De individuelle vejledninger bruges ikke længere til afklaring af grundlæggende spørgsmål omkring moms, skat, virksomhedsform etc., som forventes afklaret via virksomhedsguiden.dk og iværksætterintro.

Som tidligere nævnt lancerer vi et nyt iværksætterprogram, som kommer til at hedde Iværksætter Danmark. Det lanceres efter planen i slutningen af foråret 2020, og vi glæder os meget til at præsentere det nye iværksætterinitiativ for jer.

I forbindelse med nedlukningen af HIP udsender vi, her i februar, slutskemaer via mail. Vi vil derfor sætte stor pris på, hvis I vil være behjælpelige med at besvare slutskemaet.

Og slutteligt skal der lyde en stor tak til alle jer iværksættere, der har været igennem HIP. Det har været en fornøjelse at møde jer alle og høre om jeres forretningsidéer. Vi håber at HIP har givet jer viden, værktøjer og relationer med på vejen mod succes – vi ønsker jer al muligt held og lykke.