.

Denne workshop gennemgår udvalgte juridiske områder, som man som iværksætter støder på, når virksomheden er etableret og i drift. Målet med workshoppen er, at forbedre evnen til at håndtere eventuelle juridiske problemer relateret til driften af en virksomhed.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Immaterialret (varemærker, ophavsret, designret)
  • Markedsføringsret
  • Udvalgte kontraktretlige fokuspunkter
  • Persondata
  • Leje- og leasing
  • Overordnet ansættelsesret

Workshoppen giver dig basisviden om juridiske emner ift. at drive virksomhed i Danmark og en række værktøjer, som klæder dig på til at træffe bedre beslutninger i forbindelse med drift af egen virksomhed.

Målgruppe:

Nuværende og kommende iværksættere, som vil have en praktisk indføring i en række af de juridiske områder, som er relevante for stort set alle iværksættere i Danmark.

tilmeld

Afbud

Da vi har stor efterspørgsel beder vi alle melde afbud ved forhindret fremmøde senest dagen inden. Med rettidigt afbud kan vi lade personer på ventelisten overtage pladsen, så en anden iværksætter kan få glæde af kurset. Der er no-show fee på 500 DKK.

Du møder

Advokat Morten Mark Østergaard

Morten Mark Østergaard er partner i BuusMark Advokatfirma I/S og har flere års erfaring med rådgivning af såvel start-ups som større etablerede virksomheder. Morten har tidligere undervist på iværksætterkurser for erhvervsforummer på Sjælland for på både kommunalt og regionalt niveau. Morten har ligeledes undervist på Copenhagen Business School og EASJ samt en række kurser i Danmark og udlandet.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Har du spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@ehhs.dk