.

Efter workshoppen kender du processen og værktøjerne til at etablere et mentorforløb, et advisory board eller en bestyrelse, der kan rykke din virksomhed til næste niveau.

Workshoppen kommer rundt om:

  • Hvornår bør du søge hvad? – mentor, advisory board eller bestyrelse.
  • Hvor og hvordan få du kontakt til de rette kandidater
  • Hvordan sammensætter du et advisory board eller en bestyrelse: Hvilke kompetencer har din virksomhed brug for og hvor finder du de rigtige profiler?
  • Strategi: Hvordan bruger du et advisory board eller en bestyrelse til den strategiske udvikling af din forretning?
  • Få styr på rammerne for drift af advisory board eller en bestyrelse: Honorar, arbejdsopgaver, arbejdsbetingelser osv.

Målgruppe:

Er du iværksætter og føler du dig alene med for mange beslutninger, har du brug for mere viden og kompetencer eller måske sparringspartner, der selv har prøvet de udfordringer du står overfor? Så er du måske klar til at få nye øjne udefra, som kan hjælpe dig med at skabe endnu mere værdi i din virksomhed.

tilmeld

Du møder

Max Damgaard, forretningsudvikler, Copenhagen Business Hub – Erhvervshus Hovedstaden, & Dragan Milic, erhvervsrådgiver, Københavns Erhvervshus

Max er en del af Erhvervshusets ledelsesteam. Her har han, gennem sit omfattende netværk af bestyrelseskandidater, været med til at etablere og styrke mere end 100 bestyrelser og advisory boards. Max har en baggrund inden for jura og økonomi, og han har gennemgået talrige vækstforløb med virksomheder gennem årene.

Dragan rådgiver inden for forretningsplanudvikling, finansiering (partner hos Danish Business Angels), salg og advisory boards. Han er selv iværksætter (konsulentydelser/agentur) og har en baggrund inden for økonomi og handel. Dragan har etableret Mentor/Advisory Board Emnebank, som er et tilbud om gratis og professionel sparring til iværksættere med vækstpotentiale.

Hvad koster det?

Du skal ikke have penge op af lommen - workshoppen er gratis. Vi kan gøre det gratis, fordi vi bl.a. er finansieret af EUs Social Fond. De kræver til gengæld, at du udfylder/underskriver dokumentation for din deltagelse. No worries - det gør vi sammen, når vi ses.

Spørgsmål?

Du er meget velkommen til at ringe eller skrive til projektleder Emil Ødegaard: 31 68 41 01 / eoe@vhhr.dk.